Apparatsjik is de naam waaronder Boris Nauta met een uitgebreid netwerk van creatieven en producers samenwerkt aan bijzondere creatieve projecten.

Als Creative Project Manager is Boris gespecialiseerd in het ontwikkelen van merkidentiteiten, campagnes, websites en mobiele (iPhone) applicaties. Hij onderscheidt zich door Project Management vaardigheden te combineren met inhoudelijke kennis en hands-on ervaring op het gebied van Interaction Design en Marketing Communicatie. Hij is inzetbaar als freelance Project Manager aan klant- en bureauzijde, en realiseert daarnaast creatieve projecten in eigen beheer.

Boris studeerde Marketing Communicatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij startte zijn loopbaan in 1999 als Interaction Designer bij NOB Interactive en Qi Ideas, waar hij prijswinnend werk maakte. Daarna werkte hij als Project Manager bij verschillende creatieve bureaus waaronder Bureau 2009, Lab1111, Media Republic en Vandejong voor commerciële klanten zoals Heineken, PON, Unilever, Philips en Nuon, en niet-commerciële klanten zoals de NPS, de Gemeente Amsterdam, de Universiteit Twente, het Filmmuseum en Foam.

De afgelopen 3 jaar werkte Boris voornamelijk (freelance) aan klantzijde, ondermeer bij THNK The Amsterdam School of Creative Leadership en Heineken International.

Apparatsjik Creative Project Management on LinkedIn

Sfeer foto 1 Sfeer foto 3 Sfeer foto 4 Sfeer foto 5 Sfeer foto 6 Sfeer foto 7 Sfeer foto 8
'