Online presence voor THNK

  • Online presence voor THNK

project: THNK, the Amsterdam School of Creative Leadership biedt vanaf 2012 een intensief trainingsprogramma met als doel het ontwikkelen van een nieuw type ‘creative leader’. De THNK website geeft in de huidige versie informatie en inspiratie, en legt de basis voor wat zal doorgroeien naar een ‘online ecosysteem’ dat een grote diversiteit aan functies zal ondersteunen zoals co-creatie en e-learning.

bijdrage: Als freelance Project Manager Branding & Online Presence bij THNK begeleidde Boris in de rol van opdrachtgever de ontwikkeling van de THNK website door LBi LostBoys. Gekozen werd voor een geïntegreerde, interdisciplinaire benadering waarbij LostBoys nauw samenwerkte met design bureau LAVAdesign research bureau STBY en copywriter Claire Taylor.

In een eerder stadium legde Boris reeds de basis van het ‘online ecosysteem’ bestaand uit social media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn, en verschillende webtools voor onder meer blogging, video, photo and document sharing, project management en direct mail. Hij werd daarbij geholpen door Studio Sugarfree.

Sfeer foto 1 Sfeer foto 3 Sfeer foto 4 Sfeer foto 5 Sfeer foto 6 Sfeer foto 7 Sfeer foto 8
'