Dynamische identiteit voor THNK

  • Dynamische identiteit voor THNK

project: THNK, the Amsterdam School of Creative Leadership beweegt zich in de wereld van business, design en wetenschap & technologie. Het ontbreken van de ‘i’ in de naam is exemplarisch voor THNK’s filosofie: dat de uitdagingen waarvoor we vandaag de dag in de wereld staan, niet door individuen alleen kunnen worden opgelost, maar altijd in samenwerking met anderen.

Design bureau Lava heeft deze filosofie verbeeldt door de individuele i’s bij elkaar te brengen en te laten overlappen om zo een netwerk te creëeren. Ze vormen een netwerk van speelse vormen die staan voor co-reatie en collaboratie, met grote rijkheid, diversiteit en eigenheid als gevolg. Deze vormen noemen we ‘ThnkBats’, en ze vormen zowel de basis voor het logo als voor de beeldtaal, die wordt gebruikt om typografie te verrijken en illustraties en infographics te bouwen.


bijdrage: Als freelance Project Manager Branding & Online Presence begeleidde Boris de ontwikkeling van de brand identity in de rol van opdrachtgever bij THNK. Gekozen werd voor een geïntegreerde, interdisciplinaire benadering waarbij het design bureau LAVA nauw samenwerkte met LostBoys Interactive, design research bureau STBY en copywriter Claire Taylor.

Sfeer foto 1 Sfeer foto 3 Sfeer foto 4 Sfeer foto 5 Sfeer foto 6 Sfeer foto 7 Sfeer foto 8
'